Бүтээгдэхүүний нэр: Family Noodle ISO22000:2018
Тоо, хэмжээ: 8 ширхэг, 360гр.
Цахим хуудас: Liji Noodles Mongolia
Хэрэглэх арга:
· Нэгдүгээр хоол
· Хоёрдугаар хоол
· Шпагетти
· Соустай гоймон
· Якисоба буюу шарсан гоймон
· Салад
· Аяллын сайн хамтрагч
Хэрэглэх арга:
Нэгдүгээр хоол – буцалж буй шөлөнд хийгээд 3-4 минутанд болно.
Хоёрдугаар хоол – буцалж буй усанд хийгээд 3-4 минутанд болгоод шууд хэрэглэж болно. Эсвэл буцалсан усыг гоймон дээрээсээ хийгээд таглаад тавихад 7 минутанд бэлэн болно. Бүлээн усанд 20 минут дэвтээсний дараагаар усыг шүүж, якисоба буюу шарсан гоймон хийж болно.
Өглөөний цай – ямар ч давс, амтлагч нэмэлтгүйгээр өөрөөр нь усанд чанаж, шөл гарган, чанасан өндөг, ногоон сонгино зэргээр баяжуулаад идэж болно. Давс багатай хоолыг эрхэмлэдэг хүмүүст хөнгөн, уураглаг хооллолт эсвэл өглөөний цай болж чадна.
Цагаан хоол: Элдэв хурц үнэр, амтгүй. Мөн холестерол 0 учир элгэн тараг, зөөхийтэй зохицол сайтай.
Онцлог, давуу тал: 100-н жилийн түүхтэй Liji брэндийн бүтээгдэхүүн. 100-н жилийн түүхтэй уураар жигнэх технологи бүхий буржгар гоймон. Ус болон шөлөнд урсахгүй, шалчийхгүй.
Family noodle Family noodle
Уураг, шим тэжээлээр баялаг Rich source of Protein and Nutrition
Холестерингүй No cholesterol
Аялалд тохиромжтой Travel friendly
Цаг хэмнэнэ Save time
Уураар жигнэгдсэн Steamed
Уураар жигнэх технологи Steamed technology
· Хоол хүнсийг уураар жигнэх нь тэдгээрийн байгалийн шим тэжээл, эрдэс бодисыг алдагдуулахгүйгээр боловсруулах хамгийн сайн арга юм.
· Уур нь уургийн хүнснээс муу өөх тосыг нь гадагшлуулдаг.
· Ууранд тос хэрэггүй тул таны хоол хүнсний ханасан өөх тосны хэрэглээг бууруулж чаддаг.
· Уураар жигнэх нь буцалгах, хуурах, шарах зэрэг бусад аргуудаас ялгаатай нь хоолонд гадны элемент оруулахгүй.
· Хүнсийг уураар болгох нь шим тэжээлийг хадгалахаас гадна, нэмэлт амтлагч шаардлагагүйгээр өөрийн байгалийн амт бүхий илүү амтлаг болдог.